Author Topic: adsl hanging  (Read 1358 times)

Offline Alucard

• The Skilled
    • http://www.pbzone.net
adsl hanging
« on: February 15, 2004, 02:52:52 AM »
re paides edo kai dio meres exo ena prob... i adsl mou kremaei... kai otan leme kremaei... oute dimios na itan... tin proigoumeni fora pou to ekane ayto piga kai ekana parapona sotn Ote... den tha pistepsete ti mou eipan... "logo vroxis meteoriton, oi syndeseis i sindesi mas me tin ameriki einai kapos xalia"... imoun etoimos na tou po: ti les re malaka gamo to theo sou? poioi meteorites kai prasina aloga? edo oute sto in.gr den mporo na mpo kai esi mou poulas papatzilikia? tespa an kserete tpt plz peite mou.

Offline Pantelis

• The Gosu One
adsl hanging
« Reply #1 on: February 15, 2004, 03:20:05 AM »

"logo vroxis meteoriton, oi syndeseis i sindesi mas me tin ameriki einai kapos xalia"... imoun etoimos na tou po: ti les re malaka gamo to theo sou? poioi meteorites kai prasina aloga? edo oute sto in.gr den mporo na mpo kai esi mou poulas papatzilikia?

Aaxaxaxaxaxaxaxaxa!!! Eprepe na toy to peis na dw ti tha soy elege!!!

Offline kavlito

• The Gosu One
adsl hanging
« Reply #2 on: February 16, 2004, 02:48:29 AM »
mmm
mipos pezei kapio prob me to dslam tis spartis i egathistoun tpt kainourgio?
pigene kai se kana elliniko dsl site bas kai vris info.
Ignorance is happines.
My Sig. Died
People who want happy endings,
have to write their own...

Offline silencerius

• The Gosu One
adsl hanging
« Reply #3 on: February 24, 2004, 01:10:25 AM »
kserw pws to post egine prin kana dyo bdomades alla den mporw malakes
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH TI TOU EIPAN
METEWRITES HAHAHAHAHAHHAHAHAA
kala pou den sou eipan gia eisboli ekswgiinwn AHHAhAJSF AJFDKL HAHAHAHAHAH tha pethanw
Why should I be made to feel I have to apologize for my existence? Maybe it's my brain chemistry. Maybe that's what's wrong with me. Bad chemistry. All my problems and anxiety can be reduced to a chemical imbalance or some kind of misfiring synapses. I need to get help for that. But I'll still be ugly though. Nothing's going to change that.

Offline nuLL

• Administrator
  • The Ultimate
    • http://www.mazanet.gr
adsl hanging
« Reply #4 on: February 24, 2004, 01:19:53 AM »
Kalo alla ego pou exo tellas thank god den exo tetia probs!
oute downspeeds oute tipota...

enas geitonas pou exei ote dsl kane upload me max 6kb/sec kai download tou den ksepernaei pote to 35kb/secs

eno ego Upload 12-13kb/sec kai download 40-47Kb/sec sxedon 95% ta noumera ayta isxioune gia mena kai xoris downspeed xoris tipota ....(kai exo to pc mou online forever kana restart kano pou kai pou)

alla ayto me to invasion from above itan poli kalo...
eprepe na tou peis:
"ego plirono ta 150Euro mou to dimino kai esy mou les gia meteorites kai prasina alloga?"

ELEOS O OTE ELEOS!

Offline Alucard

• The Skilled
    • http://www.pbzone.net
adsl hanging
« Reply #5 on: February 24, 2004, 02:54:21 AM »
re malakri na itan kai 150 euro to dimino... ela omos pou einai 200... th apao na tin diakopso etci kai allios se 3 mines. pao fantaros.. tha tpus rikso ena vrisimo.....

Offline kavlito

• The Gosu One
adsl hanging
« Reply #6 on: February 24, 2004, 04:20:21 AM »
l0l
valtous tous meteorites ipotheto leei :P
Ignorance is happines.
My Sig. Died
People who want happy endings,
have to write their own...

Offline Tiltevros

• Regular User
adsl hanging
« Reply #7 on: May 17, 2004, 10:38:15 AM »
opos anefera kai se proigoumena forum i hellas com mas ekapse .... oxi mono esena alla kai olh tin ellada oso gia tin tellas .... OXOXOXOXO apla se ligo kero 8a deite pos 8a pigeni kai afti :D