blex kala twra pou egine kai to post akouste mia istoria pou pexthke prin kamia vdomada peripou:
Pame emeis me kati filarakia apo to xwrio gia banio kanoume to banio pame trwme kai mexri na ginei apogeuma leme emeis oi kakomoiroi na pame gia kana biliardo kai cs......pezoume ligo biliardo kai meta me to pou arxizoume ena counter(5 atoma eimastan) oute pou prolavame na arxisoume to game kai bainoun kati typoi kai lene:aah eiste gia kana match??leme ok.....kanw server ktl ktl ktl kai kapoia stigmh vazei enas ena onoma [MAZA]XXXX(to xxx den einai to name to pragmatiko alla me auton exei ginei kai istoria sto parel8on stous gamecity)....kai tou lew kala re c eisai pragmatika maza??kai mou lei nai....akolou8ei ena elafro doulema apo mena kai sto telos tou kanw mia:exw mhlhsei me ena paidi apo to maza cs squad kai esi DEN eisai maza....lei nai ok alla to nick auto den to xw egw to xei o aderfos mou!!!!!Edwmetaksi lew daksi to paidi einai katestrameno kai sinexizoume thn syzhthsh kai prospa8ouse na me pisei oti kapoios ton evale(ton aderfo tou) maza.....kai tou lew ok 8a stamathsw edw thn syzhthsh edw an mou peis pio einai to official site ths maza.....kai lei:''egw pou 8es na kserw oi skilled cs players den asxolountai me ta forums''