Για νέο φόρουμ το συζητάμε m8s δέ μας βιάσζει τίποτα!
SoSp άμα ντρέπεσαι να ζητάς τσοντομάνγκα απο τη βιντεολέσχη μπορώ να σου δώσω το Night shift nurses se CD αλλα πρέπει να έχεις direct vob sub και Ogg vorbis. Και φυσικά να ξεντραπείς, το καλύτερο θα ήταν να πηγαίνεις και να τα νοικιάζεις με λογαριασμό των γωνιών σου.
Το Cowbow beebop μου είπαν οτι είναι αρκετά καγκούρικο έργο, καθώς και το "ο άνθρωπος των 50 εκατομμυρίων $". Βασικά για τον 50M$ man μου είπε ένας φίλος μου οτι είναι καλό, του άρεσε πολύ και πως θα ήθελε να είναι ο Vash the Stampede. Μάλιστα έχει βάλει και φωτογραφίες του Vash, ευτυχώς όχι γυμνές, στο δωμάτιό του. Εμπιοστευόμενος το γούστο του και μόνο μπορώ ακράδαντα να πώ χωρίς να έχω δεί το έργο οτι είναι λακία-μα.
HELLSING
Το έχω, είναι αρκετά ωραίο, αλλα έχει πολύ πσυχεδέλεια (με πί και σίγμα για να είναι πιότερα ψυχεδελικό) μουσική και κατ'εκτίμισήν μου ολίγον τίς άσχετη. Καλό να το βλέπεις μόνος σου τρώγοντας μακαρονάδα
Πριγκίπισσα Μονονόκε
Το Μονονόκε εγώ σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω κάτι σπάνιο για κάποιο τσίπη φραγκοφονιά σάν εμένα, πράγμα που σημαίνι οτι είναι πολύ ωραίο. Μάλιστα είναι απο τα λίγα έργα Anime που είδα μεταγλωτισμένο (όχι με υπότιτλους δηλαδή, αυτό για όσους είναι νέοι στο sport, αλλα με έλληνες ηθοποιούς να κάνουν τις φωνές) και ήταν υπέροχο. Δείτε το εάν θέλετε και εσείς έτσι, δέ θα χάσετε. Πολύ προσεγμένη δουλείά, ωραίοι χαρακτήρες, καλό σενάριο και συναισθήματα. Θεωρώ πως είναι Must για τη συλλογή του κάθε fan του καλού κινηματογράφου.
Ghost In The Shell
Κλασσικό έργο. Δέν είναι κάποιο πρωτοποριακό έργο για τα σημερινά δεδομένα, αλλα για την εποχή του σίγουρα εισήγαγε νέα στοιχεία βιομηχανία Anime ταινιών. Υπαρξιακά προβλήματα εμφανίζονται μέσα απο χαρακ΄τήρες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δυστυχώς και εδώ υπάρχουν στιγμές που το έργο γίνεται καγκουράδικο, δέ ξέρω μάλλον πρέπει να είσαι Ιαπωνέζος γαι να καταλάβεις τί τρέχει με τα 2-3 λεπτά περίπου που δείχνει μόνο κινούμενες εικόνες απο τη ζωή της πόλης. Εντούτοις είναι ωραίο έργο για να το δείς με παρέα. ¶λλο ένα ταινιάκι για συλλογή.
A Tribute To Akira
Δείτε το μόνο και μόνο για να πείτε οτι το είδατε.Δέ με ενθουσίασε. Μπορώ να πώ μάλιστα οτι ήτανε teh sux. δέ χρειάζεται να το αγοράσετε. Δέ χρειάζεται να το νοικιάσετε. Ίσως εάν σας το χαρίσουν, να το παρετε αλλα και πάλι είναι χαζό. Φυσικά όσα διατυπώνονται εδώ είναι η άποψή μου.
and this my friends is a brief opinion on things I have seen and things I havent.
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΥΧΤΡΕΡΙΝΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ (night shift nurses) ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ-ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΤΖΙΚΙΑΣ!!!!
έχετε προειδοποιηθεί.