Author Topic: MAZA Gay Division?  (Read 2515 times)

Offline zoldar

• Administrator
  • Advanced Poster
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« on: June 01, 2005, 03:48:39 AM »
Teleutaia exw paratirisei pollous apo tous neolaious mas me taseis omofylofilismou (oxi apla ton pairnoun alla to euxaristiountai kiolas)

Isws 8a itan swsto kai sofo na dimiourgi8ei ena "Gay Division" opou 8a anikoun ta poustrakia tis MAZAS. Auto 8a boi8isei opoion 8elei na bgei e3w apo tin ntoulapa kai na synanastrefetai me atoma me paromoia endiaferonta (episis 8a 3eroume apo poion na fylame ton kwlo mas)

Para8etw mia lista me tous gay-mazites:
SoSp
Derekian
Nedbi
James Kavourias (isws)
Hessex (kykloforei mia fimi)

Parakalw opoios gnwrizei kapoion allo na ton pros8esei sti lista.

Offline PlutoNick

• Special User
  • For the Horde
    • View Profile
    • http://www.mazanet.gr
MAZA Gay Division?
« Reply #1 on: June 01, 2005, 05:21:35 AM »
smoke sigoura. piso apo tin basa kai varia foni tou, krivete mia xan8ia barbie.

PlutoNick - Eve Online
Gavlas, Devon - WoW

Seppuku is the ancient art of killing yourself if you get super pissed and can't find anybody else to kill. Not to be confused with Bukakke

Offline SoSp

• Silver Ninja
  • Special User
  • Never sharpen a boomerang.
    • View Profile
    • SoSp's Portfolio (Not updated)
MAZA Gay Division?
« Reply #2 on: June 01, 2005, 10:02:18 AM »
Ypirxe kapote i ylopoioiisi aytis tis ideas alla oxi me ta simerina meli.

Thimame eixame ftiaxei ena gay division sto irc pou edeixne poso tis 100 gay einai to kathe melos, kai kalouse tous episkeptes tou na akolouthisoun to test (apo mia istoselida pou diname) kai an to pososto tous itan arketa ypsilo na mas to steiloun gia na doume an mporoun na mpoun sto division.

Merika apo ta meli pou thimame (alla sigoura itan kai alloi) itan:

SoSp
Teddys
Isno
Thirsty
kai kapoioi alloi pou den tous thimame tora (mou fenete eixe kanei join kai o Xrhstos, alla den eimai sigouros)

Xarakthristika thimame oti o isno eixe to megalytero pososto gayness apo olous mas....

P.S To parapano einai alithino gegonos kai isos merikoi apo esas pou mpainate tote irc na to thimaste

When the only tool you've got is a shotgun, all your problems start looking a lot like zombies.

Also, the cake is a lie!

Offline Derekian

• Special User
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #3 on: June 01, 2005, 11:04:29 AM »
Zoldar den kaneis katholou kali arxi file mou....oute se kserw oute s'exw ksanadei sta forums kai sta teleftaia sou post poly offensive eisai pros emena.

Loipon etsi kathara sto lew twra kopse tis malakies me mena, an oi alloi se kseroun kai den exoun prob ok, emena mou tin espases apo tin arxi opote ksekola thx!

O SoSp [ARESEI]

Offline H3LLR4153R

• Special User
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #4 on: June 01, 2005, 01:13:57 PM »
Mi masas Derek, ayta den einai tipota. Pou na evlepes ti mou elege emena o SoSp otan egina registered arxika, alla antapeksiltha epityxos stis prokliseis tou

A, kai oso gia ayto pou leei o SoSp, to epivevaiono mias k to gayometer me eixe bgalei gay gyro sto 70% ap oti thimamai. Eixa kai +op sto IRC Channel  :lol:
Holy is teh shit.

Offline zoldar

• Administrator
  • Advanced Poster
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #5 on: June 01, 2005, 01:22:25 PM »
Derek,
egw parousiazw ta gegonota opws ta vlepw.
Tin kaki arxi den katalava pou tin ekana, 8ixtikes me to sxoliasmo pou ekana gia to quoting sou? Ypoba8misa ti monadikotita sou san uber forum troll?
Koita3e na iremiseis agoraki mou

Offline Derekian

• Special User
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #6 on: June 01, 2005, 01:31:17 PM »
"agoraki mou" iremos eimai....8ixtika me ta sxolia sou pros emena xwris KAN na se exw ksanadei edw sto forum....

gi'afto, ksekola twra pou einai nwris gia na min exoume paratragouda giati mou aresei poly to maza forum kai den tha mou arese na stamatisw na to diavazw gia kati malakes san ki esena thx.

O SoSp [ARESEI]

Offline zoldar

• Administrator
  • Advanced Poster
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #7 on: June 01, 2005, 01:33:12 PM »
de se ypoxrewnei kanenas na diavazeis ta post mou, an 8es na trwgesai me kati de sou ftaiw egw

Offline Derekian

• Special User
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #8 on: June 01, 2005, 01:36:12 PM »
xreiazetai na ta diavazw otan anaferoun emena....

O SoSp [ARESEI]

Offline SoSp

• Silver Ninja
  • Special User
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #9 on: June 01, 2005, 01:53:41 PM »
ypostirizo apolyta ton derek se ayto to thema,

giati oute emena me xereis kai les ena soro malakies (me ton sile den exo prob giati eixame kapoies antidikies kai einai logiko na mou tin mpainei).

loipon plz an ayto einai kapoiou eidous asteio tha epithimousa na kopei parayta.

P.S Parolayta to gay division ontos ypirxe kapote.
P.S2 Me ton hell ekana ta idia alla kai oi 2 xerame oti itan gia plaka, kai ektos forum eimaste 2 poly kaloi filoi (thelo na pisteyo)
P.S3 kai oxi den perimena ton derek gia na ta po ayta.

When the only tool you've got is a shotgun, all your problems start looking a lot like zombies.

Also, the cake is a lie!

Offline H3LLR4153R

• Special User
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #10 on: June 01, 2005, 02:03:06 PM »
Xalaroste re, den pisteyo oti o Zoldar exei exthriki diathesi...
Holy is teh shit.

Offline PlutoNick

• Special User
  • For the Horde
    • View Profile
    • http://www.mazanet.gr
MAZA Gay Division?
« Reply #11 on: June 01, 2005, 02:09:46 PM »
gia na katalavete ti atomo einai o zoldar, erxete spiti mou, troei ta popcorn kai tis bires mou, vlepei ta dvd mou kai den mou dinei oute ena euro re

PlutoNick - Eve Online
Gavlas, Devon - WoW

Seppuku is the ancient art of killing yourself if you get super pissed and can't find anybody else to kill. Not to be confused with Bukakke

Offline SoSp

• Silver Ninja
  • Special User
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #12 on: June 01, 2005, 02:12:39 PM »
Symfonoi, alla i aisthisi tou humor ana atomo einai teleios ypokeimeniki.

Ego mporei na leo ilithia asteia alla den prosvalo kanenan me ayta.

Also, the cake is a lie!

Offline zoldar

• Administrator
  • Advanced Poster
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #13 on: June 01, 2005, 02:22:11 PM »
SoSp,
katarxin den eixa ex8riki dia8esi, mi nomizeis oti exoume kai proigoumena oi dyo mas (an kai otan epaizes counterstrike tsantizosouna pou sou elega oti den mporeis na xwseis knife, 8ymamai de ena 1vs1 me ton kavlito opou exases panigirika)

8es na mou e3igiseis ti malakies lew gia esena? Dld eixa adiko pou eixes to pio megalo signature sto forum? Katalavaineis oti itan poly enoxlitiko otan kapoios prospa8ouse na diavasei ta posts? Eprepe dld na gkrinia3w toso poly gia na to alla3eis?
Apo tin alli, exeis to sini8eio na apantas se ola ta posts, pleon to exw aporia otan diavasw ena post kai den dw reply apo esena. Ti na sou pw, emena de 8a mou arese na me 8ewroune maintano.
Twra gia to post me to diakeno, apla den mporesa na antista8w, einai antistoixo me tin erwtisi: "Auto edw pou na to valw?"

Katalavainw to nearo tis ilikias arketwn paidiwn apo edw mesa, otan omws de vlepw na fairontai etsi oloi, arxizw na pisteuw oti to dikaiologitiko auto den efarmozetai pleon kai einai provlima xaraktira kapoiwn edw mesa. Kai gia na min pare3igi8ei kanenas allos, anaferomai se esena kai ton derek.

Offline zoldar

• Administrator
  • Advanced Poster
    • View Profile
MAZA Gay Division?
« Reply #14 on: June 01, 2005, 03:11:06 PM »
Quote from: PlutoNick
gia na katalavete ti atomo einai o zoldar, erxete spiti mou, troei ta popcorn kai tis bires mou, vlepei ta dvd mou kai den mou dinei oute ena euro re

Ntropi niko. Akouste ti egine me ta popcorn.
Eixa agorasei o pluto kati karamelomena popcorn, ta opoia itan aisxra kai den tou aresan. Mou ta prosefere loipon kai, afou mou ta parousiase san poly kala kai akriva, mou zitise 2 euro gia auta (oute se sinema de dineis tosa gia tin posotita pou mou edine). Apo tin kouzina mexri to saloni ypirxe mia anatimisi kai otan ka8isame na doume to Firefly, ta popcorn eixan ftasei ta 2.5 euro.
Afiste pou den katafera na euxaristi8w tin tainia giati to zeugos olo diekopte (mia to tilefwno, mia gia toualeta).
Teleiwnontas, na sas anaferw oti o pluto mou tilefwnei ka8imerinws na anevainw apo to p.faliro sto xolargo gia na katsw na dw ta epeisodia mazi tou, giati exei ws skopo na mou ta poulisei.

aftia