Mlkia mou pou den kratisa to replay. Ti na sas leo tora... 2vs2, Medusa ego Rhasta o dikos mou, Balanar kai Leoric oi alloi.
To kill score teleiose 25-8 yper ton antipalon.
To game oson afora to epipedo ton creeps kymainotan kata to syntriptiko diastima tou game sta idia epipeda kai sta 2 stratopeda. Ostoso apo tin arxi eixame ena mikro provadisma sta destroyed towers, dld aytoi ixan 1 i 2 ligotera.
Emeis imaste Scourge.
Items
Medusa
Power Treads
2x Null Talisman
Soul Booster
Buriza
MKB
Rhasta
BoS
Guinsoo's Scythe
Aghanim's Scepter
Leoric
Power Treads
MKB
BKB
Heart of Tarrasque
Cranium Basher
Sacred Relic
Balanar
Power Treads
MKB
BKB
Heart of Tarrasque
Vitality Booster
Sacred Relic
H simandiki "kampi" tou paixnidiou (mexri tote to tonizo, ola itan issoropimena oson afora ta creeps):
Erxetai mia fasi pou ti ginetai. Tyxainei na exoun mia tromeri ayksisi plithismou twn creeps tous oi antipaloi.
Afou mas trone ta enapomeinanda perimetrika towers(2), kataferno monos na apothiso ta creeps kai taytoxrona na enisxyso ta dika mou. Sta epomena 3-4 beam counters ta dika mas creep kyriarxoun sto map kai vriskontai pro ton pylwn tis antipalis vasis.
Kathos katevaino akolouthontas ti mesaia grammi mou tin peftei o leoric (o opoios eixe Godlike streak, den eixe psofisei katholou). Ton kratao ligo ospou erxetai o dikos mou kai ton ksekoliazoume. Kerdizoume 90 secs mexri na ksanagbei. Trexoume
sto mid kai anagazoume oi 2 mas (mazi me ti voitheia ton creeps) na ton Balanar na ypoxorisei. Trome allo 1 constructive building kai ta creeps mas dinamonoun kiallo. Parallila i deksia mas stratia mpainei kai katastrefei moni tis (para tis akarpes prospatheies tou Balanar pou eixe gemisei hp) allo 1 constructive building tous.
Kapou edo o GAMO-TO-SPITI-TOU Balanar erxetai backdoor kai katastrefei ena diko mas kentriko barrack.
Eno exo psofisei kai perimeno na bgo, ta creeps mas dinamosan kiallo kai mpainoun apo deksia stin vasi ton Sentinel katastrefontas oti vroun sto perasma tous (para tis prospatheies tou Leoric), 1 tower kai allo 1 barrack.
Kapou edo to game ginetai thriller gia tous antipalous mas, afou den mporoun na pusharoun (ena sosto push tous tha katelige se itta mas, dioti mas eixan gtp sta duels teleios) logo tou oti i vasi tous eixe "anoiksei".
Allo ena kyma ton creeps mas (mazi me ton Rhasta kai ta fidia tou) katastrefei ta 2 towers pou fylane to Tree of Life kai katafernontas malista na tou kanoun kai dmg (to afisan sta 2/3 tis ygeias tou). O Rhasta psofaei kai meno monos me 2 MOSKARIA. Para ta 4000hp mou (peripou) psofao mesa se liga deyterolepta alla gia kali mou tyxi prolava na dialiso ta enapomeinanda 2 barracks tous.
Opos katalavainete, den prolavan na perasoun 30 deyterolepta kai eno koitousa ton Rhasta pou psofouse kato apo tis grothies tou Balanar sto potamaki vlepo to xaroumeno minima "You are victorius" !!!
Na simeioso oti oloi pou paiksame se ayto to PANTELOS tyxaio 2vs2 (xoris friends, teams klp), imastan arketa kaloi, Pros tha elega. An eksairesoume to backdoor tou gamioli tou Balanar to ypoloipo game kylise me iremia kai nomimotita. Ostoso den tirithikan oi gnostoi-agnostoi "agrafoi kanones" tou DotA opos p.x. ta 2vs1 se duels, diladi den eleipsan ta fainomena na peftoun se enan hero oi alloi 2 taytoxrona. Leptomereies tha peite. Tha simfoniso.
Ayto itan to pio agoniodes game pou epaiksa pote. H diarkeia tou itan peripou 100 lepta.
To proigoumeno pio agoniodes game itan ena lan 5vs5 me ena Divine pou allaze synexos xeria!
P.S.: Eilikrina dn ksero ti me epiase na postaro. Aplos itan i pio simantiki empeiria sto DotA. gg!