9k στην πρώτη περίπτωση και 12k στην δεύτερη !!!
Αλλά για σκέψου maller vs thorax :
5 neutrons με 2sec ROF = 5 x 80 = 400 ανά 2secs
+
8 heavy drones = 8 x 30 = 240 ανά 2secs (λιγότερα είναι τα secs, αλλά για να τα κάνουμε χοντρικά)
Σύνολο = 640 ανά 2secs = 320 dmg/sec
12000 armor hp / 320 dmg/sec = 37,5 secs
Υπάρχει και το shield και hull, αλλά από την άλλη δεν έχω βάλει τα wreckings του rax (που θα είναι ΠΟΛΛΑ).
Το cap του rax κρατάει 1,5 λεπτό περίπου με τα όπλα και το repair ανοιχτά. Αν βάλεις και το repair της πρώτης περίπτωσης του maller, είναι σαν να του δίνει 12k armor.
To "UBER" του rax είναι στο drone bay... και αυτό θα φάει nerf μετά το επόμενο patch.
Σήμερα thorax > maller... μετά το patch thorax < maller.
Και κάτι τελευταίο... δεν είμαι υπέρ των "UBER tanked cruisers" γιατί πολύ απλά δεν είναι φτιαγμένα για αυτό το λόγο. Όπως έγραψα και παραπάνω το 1600άρι το βάζω για να προλάβω να φύγω, σε περίπτωση που βρεθώ απέναντι σε ένα BS και όχι για να το tankάρω. Για tanking είναι τα BS's... τα cruisers είναι για άλλη δουλειά. Ας μην το ξεχνάμε αυτό !
EDIT : Θα ήθελα apoll να βρεθούμε και να δούμε πόσο θα αντέξει το maller vs thorax. Εγώ του δίνω (περίπου) 22-25 secs. Το μόνο που θα ήθελα να δω είναι αν θα μου έκανε το maller μεγαλύτερο damage σε τόσο χρόνο.
(δεν σου το λέω για να σε προκαλέσω, αλλά θα ήθελα πραγματικά να το δω... μην με παρεξηγήσεις)