Katse giati arxizw na pisteuw oti to ksan8o 8a mou tairiazei telika san xrwma
Hahahahhahahahahahha
Eipes oti to equip einai ability kai paizetai monon sto gyro sou kai mono san sorcery. Sorcery dn einai kati pou paizetai kai feugei amesws ap’to paixnidi?opws p.x. i essence drain kaneis damage,pairneis tous va8mous kai nekrotafeio.ara upe8esa oti legontas oti einai sorcery paei na pei oti to equip den antexei panw apo ena giro alla ontas artifact paramenei sto paixnidi.omws kapoies kartes lene ‘equip only as a sorcery’.auto tis diaforopoiei apo to aplo equip I apla dieukrinizei oti to equip ginetai mono ws sorcery? huh
Nai, tin epatha opos i Wizards...
Loipon: Otan leme oti to equip paizetai san sorcery ("equip only as a sorcery"), ennooume oti paizetai
stin xroniki fasi stin opoia epitrepetai na paikseis ena sorcery, diladi sta 2 main phases tou paixnidiou.
poios orizei ti einai normal?ti kanei emena kai esena poio normal apo ton dani kai ton manson?giati to diaforetiko prepei kat’anagki na einai kai arrwstimeno?ki’alla anapantita erwtimata pou omws ka8e allo para anikoun se auto to forum...
Whe hey!!! Chill out baby! Poios eipe oti to diaforetiko einai arrostimeno? Emena aplos me ekseplikse to gegonos oti ton theorises omorfo. Ostoso den eipa kati enantion sou. Dikaioma kathenos einai eksallou na theorei opoiondipote omorfo.
Αν ανήκει στο forum λέει...
Πολλοί υποπέφτουν στο σφάλμα της -ρητορικής προφανώς- ερώτησης "ποιός τελοσπάντων ορίζει ποιός είναι νορμάλ;". Μάθε πως ποιός είναι νορμάλ και ποιός όχι ορίζεται, ή καλύτερα,
διακρίνεται. Από ποιόν ορίζεται; Η απάντηση είναι γραμμένη κάπου στα βιβλία της Κοινωνιολογίας. Άτομα με συμπεριφορά διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων μελών της κοινωνίας περιθωριοποιούνται και αποστασιοποιούνται από τους γύρω τους. Που οφείλεται αυτό; Στην δυσκολία ή άρνηση προσαρμογής στις ιδέες και αξίες της κοινωνίας και γενικότερα στην προβληματική κοινωνικοποίησή τους. Παραδείγματα μπορούμε να βρούμε άπειρα. Από τα συγκροτήματα death/black metal (που περιθωριοποιούνται από τους σύγχρονους οπαδούς της μουσικής) μέχρι θρησκευτικές αιρέσεις όπου οι πιστοί τους σιγά-σιγά περιθωριοποιούνται από τα μέλη της κοινωνίας.
Πρόσεξε! Δεν μιλάμε για ρατσισμό! Μιλάμε για τη δύναμη του συνόλου, της κοινωνίας. Η κοινωνία αποβάλλει ότι δεν συμβαδίζει με τις ιδέες της. Αυτό είναι φυσικό και αναμενόμενο και δεν πρέπει να εκπλήσσει κανένα.
Θα με ρωτήσεις τώρα: "καλά, και αυτοί που ξεχωρίζουν, πρωτοπορούν και τελικά αλλάζουν την κοινωνία, πώς τα καταφέρνουν; π.χ. ο Che". Μόνο που αυτοί, έχουν κάτι παραπάνω από τους άλλους. Μπορούν να επηρεάζουν την κοινή γνώμη και να την κατευθύνουν ή να αγγίζουν το συναίσθημα, την ευαισθησία που όλοι έχουμε μέσα μας. Υπάρχει ολόκληρος κλάδος της ψυχολογίας πάνω σε αυτό το θέμα, η λεγόμενη "Ψυχολογία του Όχλου".
Όσο για το "τι κάνει εμένα και εσένα πιό νορμάλ από τον Dani και τον Manson" δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αφού δεν σε γνωρίζω. Πέρα από αυτό, εγώ δεν κάνω μαλακίες στα μάτια μου, δεν τα βάφω, δεν βάζω 20kg make-up, δεν βάφω τα χείλη μου όντας άντρας. Βασιζόμενος σε αυτά, θεωρώ τον εαυτό μου πολλαπλάσιες φορές αντιμετωπίσιμο ως πιο νορμάλ άτομο από τον Manson, κάνοντας βόλτα και οι 2 ανάμεσα σε 10.000.000 τυχαίους ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Αντιπροσωπευτικό δείγμα...