Siga to mistiko re malaka k esy, les k eisai kanas mystikos praktoras ksero go. NA! :moutza: Afou mou to xes pei k mena.

Btw, giortazeis simera? (einai tou Sokrati kai tis Oursoulas - ahm... ypirxe Agios Sokratis? I egine o dikos mas o filosofos, Agios? Anyway...) :PPP
Oson afora to topic (gia na mi me poune kai spammer ta "korakia"), ksero to anekdoto kai me mia alli ekdoxi.
Ήταν ένας τυπάς που άρχιζε να τον τσούζει ("αυτό", το "πράμα", το "λουκάνικο") στο κατούρημα. Το λέει στο φίλο του ο οποίος του απαντάει:
"Άσε δικέ μου, ξέρω ένα γιατρό στην πόλη που "γαμάει". Σε κόβει με το μάτι, και σου λέει τι έχεις και τι να πας να πάρεις για να γίνεις καλά."
Πηγαίνει ο τύπος στο γιατρό, κάνει την εξέταση ούρων και δίνει το διάφανο βαζάκι γεμάτο, στο γιατρό. Αυτός, το σηκώνει λίγο στο φως, το κοιτά για λίγα δευτερόλεπτα και του λέει:
"Έχεις ουρολίμωξη τάδε και τράβα να πάρεις το τάδε φάρμακο."
Παίρνει το φάρμακο ο τύπος και μετά απο 1-2 μέρες γίνεται καλά, οπότε και αρχίζει να αναρωτιέται για τις ικανότητες του γιατρού και να σκέφτεται πως θα τον κοροϊδέψει.
Παίρνει το βαζάκι για τα ούρα, ρίχνει μέσα λάδι και τραβάει μια μαλακία. Ανακατεύει καλά και το πάει στο γιατρό.
Αυτός, το υψώνει με το χέρι του, το κοιτά σκεπτικός και μετά από λίγο λέει:
"Κοίτα, το ότι είσαι μαλάκας, το βλέπω. Τώρα από που χάνεις λάδια δεν ξέρω..."