Author Topic: Πως βρίσκουμε καινούργιους Agent μόλις τελειώσουμε από τον Tutorial Agent  (Read 600 times)

Offline Laternagr

• The Skilled
  • Maza Network User
    • View Profile
Epeidh VARIEMAI na to grafw ka8e fora sto chat  :rolleyes: ...eipa na to grapsw mia kai kali edw  :D
Loipon..pws vriskoume agent molis teleiwsoume apo ton tutorial agent kai apo ayton pou mas stelnei meta...
anoigoume to people & places kai sto search epilegoume faction. meta pame sto diplano search kai grafoume tin fyli pou eimaste (gallente,caldari,amarr,minmatar) kai 8a anoi3ei ena kainourgio para8yro me to apotelesma..as poume gia gallente pou eimai kai egw.. :D 
Estw oti valame sto search gia gallente..sto kainourgio para8yro 8a mas leei Gallente Federation  :shuriken: ..deksi klik epanw se ayto kai show info.sto para8yro pou 8a mas anoi3ei pame sto tab member corps.Ekei einai ola ta corporations pou ypagontai stin gallente.dialegoume ena kai patame to i dld show info pali.sto kainourgio para8yro pame sto tab age kai ekei einai i lista me ta division pou anhkei o ka8e agent.Aristero klik se ena apo ayta kai 8a anoi3ei mia lista me agents.Yparxoun oi "availiable to you" kai "not availiable to you". Profanws mporoume na kanoume apostoles me tous availiable to you.Vriskoume enan agent me kalo quality 'h me to kalytero pou yparxei ekeinh thn stigmh kai patame deksi klik-->set destination. Patame to F10 kai vlepoume ston xarth posa jumps einai makria mas ka8ws kai se ti security system vrisketai. DEN pame se kapoion o opoios vriksetai se katw apo 0.5 security giati den einai asfales, koinws kindynevoume kai apo pirates stin diadromi alla akoma kai mesa sto systhma.
AYTAAAAAAAAA...elpizw na voh8hsa  :grad:  ante ta leme online :cool:

Offline Sisifos

• Advanced Poster
    • View Profile
    • PlayPedia
Enas allos tropos gia na deis me mia matia ti agent exeis diathesimous kai se poia systems, einai meso tou xarti.
Anoigoume to map kai sto parathyro settings epilegoume tin kartela Stars kai kanoume klik stin epilogi My Agents.
Tora o xartis deixnei me prassines teleies ola ta systimata sta opoia yparxoun agents diathesimoi gia mas. Malista an perasoume to pontiki pano apo kathe systima tha emfanistei ena popup me tin lista twn agents se afto to systima kathos kai se pia katigoria einai o kathe enas.