Author Topic: Ένα πρόβλημα.........  (Read 1041 times)

Offline K Agg

• The Gosu One
  • Oh yeah!!!
    • View Profile
Ένα πρόβλημα.........
« on: December 02, 2005, 03:25:23 PM »
Λοιπόν, όπως θα καταλάβατε έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Έχω Wireless broadband, πράγμα που σημαίνει ότι συνδέομαι στο δίκτυο μέσω καιρέας και όχι μέσω τηλεφώνου. Η κεραία/πομπός που έχω σπίτι, συνδέτε μέσω καλωδίου ethernet στο laptop που έχω και απο τις ενδείξεις φαίνετε ότι έχει καλό σήμα.

Το πρόβλιμα έιναι ότι μερικές φορές εκεί που έχω ανοίξει τη σύνδεση σταματάει κάθε επικοινωνία με το δίκτυο χωρίς κάποιο εμφανή λόγο. Το σήμα εξακολουθεί να είναι μια χαρα αλλά ο υπολογιστής δεν στέλνει ή λαμβάνει κάποια πληροφορία. Το πρόβλημα δεν λύνετε με επανεκίνηση της σύνδεσης, απλώς μετά από κάμποση ώρα επανέρχετε μόνο του.

Επειδή το σήμα φαίνετε ότι είναι σταθερό δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με την επικοινωνία με τον ISP. Έχω την υποψία ότι κάτι κολάει στον υπολογιστή και δεν αφήνει να περάσει τίποτα προς το modem.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να κολάει η κάρτα ethernet ή κάτι τέτοιο;
« Last Edit: December 02, 2005, 04:18:45 PM by K Agg »

Offline Derekian

• Special User
    • View Profile
Re: Ένα πρόβλημα.........
« Reply #1 on: December 02, 2005, 03:34:49 PM »
Ego eixa wireless kai ekane akrivos to idio pragma....den kovotan i sindesi kai ediene oti eixe kalo sima apla an prospathousa na kanw ping to access point elege Request Timed Out. Eprepe loipon na paw na vgalw to revma apo to access point kai na to ksanavalw...sinithos eftiaxne alla itan pain in the ass...episis se online FPS games mou gamouse to ping giati kamia fora xalage ligo i epikoinwnia kai boom freeze to cs....

etsi loipon to petaksa to gamimeno kai pira ---> CLICK HERE <--- kai vrika tin ygeia mou....einai akrivos san na to exw syndesei me kalwdio dyktiou mono pou den xreiazetai na perasw ena kalwdio apo olokliro to spiti :D

O SoSp [ARESEI]

Offline K Agg

• The Gosu One
  • Oh yeah!!!
    • View Profile
Re: Ένα πρόβλημα.........
« Reply #2 on: December 02, 2005, 04:18:04 PM »
Πολύ ενδιαφέρον.......
Δηλαδή μπορεί να κολάει το access point του ISP.......

Πάντως τέτοιο πράμα δεν μπορώ να βάλω γιατί εγώ μόνο το modem έχω και συνδέομαι μέσω καλωδίου σε αυτό.