Ora na grapsw kai gw ti skeftomai, ston dromo kyriws, kai ti mou tin spaei genikotera.
Mou tin spaei o/h geros/gria pou perpataei mprosta sou sto pezodromio kai xafnika kokalonei gia na koitaxei kati h epeidi kati thimithike. Sta arxidia tis fysika an thes na peraseis h an viazese. Pantote eyxomoun na mporousa na pidixo panw apo to kefali ths na tis kanw kefalokleidoma, me tropo pou tha tis xerizosei to kefali, me ta podia mou kai na prosgeiotho meta mprosta tis sinexizontas tin volta mou.
Exete dei kati alvanous me anime mali? Kati typoi pou oi fatsa tous ourliazei "EIMAI ARVANITHS, EIMAI TOURKALVANOS" kai exoun ena mali pou vlepoume mono se kati ekkentrikous giaponezous (toulaxiston se aytous paei). Exoun kai ena ilithio magiko xamogelo kai polles fores einai kai spyriarides. Thee mou poso tha ithela na kouvalaga tin katana mazi mou kai na tous kopso siriza tin fatsa oste na tous fygoun spyria mytes kai ola. Kai kathws tha trexei gyrw gyrw gematos paniko kai pono. Me to prosopo gemato pyon kai aima, na pesei stis rodes enos fortigou na yshxasoume.
Sas exei tyxei pote na pate na aneveite tis kyliomenes kai na einai mprosta sas mia gynaika (synithws) pou prospathei me tis wres na anevei sto prwto skali twn kyliomenwn, alla na distazei epeidh fovate? Sta @@ tis an esy thes na aneveis gia na pas stin douleia sou afou ayth kiolas pianei olh thn skala kai exei 5 atoma apo pisw tis na perimenoun san tous malakes. Poso tha ithela na mporousa na tis pw "Min fovase den dagonei" kai me to pou pataei to podi tis na tin roufixei apo ton astragalo kai na tin petsokopsei mexri to mouni.
Sinithos skeftomai viaia pragmata gia tous allous, an kai exei tyxei na skeftw ti tha mporousa na pathw p.x an enw pigaina na vgw apo to asanser ekeino empene se leitourgia h kovotan o syrmatosxoino. Tha kovomoun sta 2 kathws taytoxrona tha akougotan o hxws apo ta kokkala kai tous myes pou synthlivontai metaxy freatiou kai kampinas.
Kykloforo me ena mp3 player ston dromo gia na akouw mousikh. Apo otan evala to Reanimation twn linkin park mesa. Opote efthane stin mesh tou 1stp Klosr - The Humble Brothers ekei pou ourliazei "Shut up when I'm talking to you" pantote ma pantote an eimai p.x mesa sto trolley vlepw tous pantes gyrw mou san na tous esfaza me ton pio apotropaio tropo. Antera xerizomena pou na pernane mesa apo tis opes twn matiwn, thn katana karfomenh sto kefali kapoiou, h lavh ths na exei perasei apo pisw kai na tou vgainei apo to prosopo. Kai alla tetoia, den exei simasia poios einai mesa antres, gynaikes, paidia olous tous fantazomai etsi. To tromaxtiko einai oti xamogelaw (kai to pernw xampari otan iremw ligaki) kai malista me koitane oloi perierga.
Gmt, prepei na vrw kana outdoor hobby mpas kai xethymanw ligaki.\
P.S An thimitho tpt allo pou me ekneyrizei tha to postarw lian syntomws.