Author Topic: Έχει παίξει κανείς το Matrix Online?  (Read 3139 times)

Offline Bone_Co][ector

• Special User
  • ego pantos tha eixa aytoktonhsei...
    • View Profile
    • http://www.MAZANet.gr
Re: Έχει παίξει κανείς το Matrix Online?
« Reply #15 on: December 25, 2005, 01:32:48 AM »
Mh exwntas pexei to EQ2 tha simfoniso me ton kaju se orismena themata. Exalou kai to pvp tou wow ti prosferei ayti ti stigmi ? Prosoxi de leo oti den anebasi tin adrenalini me tin drasi tou kai me to skilled sistima tou , alla ti sou prosferi ? ayti ti stigmi to pvp tou wow exi metatrapi se stimeno paixnidi, enoontas oti ola ginonte pia mesa se battlegrounds (spania tha kani kapios pvp exo apo bg).To paixnidi se anagazei na lionis sta battlegrounds me tis meres giati ? gia na sou dosi sto telos ena pvp set kai standing 1.De xerw gia esas alla gia mena den eine arketo. Kai sto parakatw pisteyw oti polloi (an oxi oloi) tha simfonisoun mazi mou :

San to pvp system tou eve online den yparxi kai oute tha iparxi pote allo tetoio system

Me olo ayto lew apla oti to pvp den kani to MMORPG. To content tou eine ayto pou to kanei , kai doxa to theo to eq2 exei afthono content. (den pernw orko tho de to exo pexi -vasisome se gnomes gnostwn)To oti ena game bori na sou dini 1 perioxi gia na paris sigekrimeno level range eno to wow dini 2 de simeni kati.Vareti tha katantisi i diadikasia kai sta 2 games (sto wow exo 3high end chars btw). Kai epishs tha simfoniso apolita me ton kaju, oti ta mmorpg ta eyxaristiese pezontas ta me tin parea sou.

ps: sigxoriste oti lathoi exo kanei se ayto to post , molis teliose to glenti spiti kai exo piei kati parapano ;)

A member of MAZA Network[/color]
----
Not a hero unless you die ...

Offline paLiOs

• Special User
    • View Profile
    • MAZA NetWork
« Reply #16 on: December 25, 2005, 12:52:21 PM »

ps: sigxoriste oti lathoi exo kanei se ayto to post , molis teliose to glenti spiti kai exo piei kati parapano ;)

ts ts ts...toso nwris teleiwse to glenti?

Offline FFGR

• The Gosu One
  • Insanity is a Bliss
    • View Profile
« Reply #17 on: December 25, 2005, 01:16:48 PM »

kalitera na vlepete egw kati katestramenes ores pou sini8ws postarw .... stis 4-6 ta ksimeromata einai i klasiki mou postage time

Offline Bone_Co][ector

• Special User
    • View Profile
« Reply #18 on: December 25, 2005, 06:13:17 PM »

Ipirxe sovaros logos pou den egine megalo glenti fetos , tou xronou omws tha to kapsoume mexri to proi:P
« Last Edit: December 25, 2005, 06:20:54 PM by Bone_Co][ector »

----

Offline joemod

• The Ultimate
  • Bring me Arthas
    • View Profile
« Reply #19 on: December 28, 2005, 03:29:16 AM »
Mh exwntas pexei to EQ2 tha simfoniso me ton kaju se orismena themata. Exalou kai to pvp tou wow ti prosferei ayti ti stigmi ? Prosoxi de leo oti den anebasi tin adrenalini me tin drasi tou kai me to skilled sistima tou , alla ti sou prosferi ? ayti ti stigmi to pvp tou wow exi metatrapi se stimeno paixnidi, enoontas oti ola ginonte pia mesa se battlegrounds (spania tha kani kapios pvp exo apo bg).To paixnidi se anagazei na lionis sta battlegrounds me tis meres giati ? gia na sou dosi sto telos ena pvp set kai standing 1.De xerw gia esas alla gia mena den eine arketo.

Symfwnw apolyta. kai exw kaei arketa kai sta 3 BG.
Do you Debian/Kubuntu?

Offline FFGR

• The Gosu One
  • Insanity is a Bliss
    • View Profile
« Reply #20 on: December 28, 2005, 08:17:49 AM »
Mh exwntas pexei to EQ2 tha simfoniso me ton kaju se orismena themata. Exalou kai to pvp tou wow ti prosferei ayti ti stigmi ? Prosoxi de leo oti den anebasi tin adrenalini me tin drasi tou kai me to skilled sistima tou , alla ti sou prosferi ? ayti ti stigmi to pvp tou wow exi metatrapi se stimeno paixnidi, enoontas oti ola ginonte pia mesa se battlegrounds (spania tha kani kapios pvp exo apo bg).To paixnidi se anagazei na lionis sta battlegrounds me tis meres giati ? gia na sou dosi sto telos ena pvp set kai standing 1.De xerw gia esas alla gia mena den eine arketo.

Symfwnw apolyta. kai exw kaei arketa kai sta 3 BG.

Bleh, den kserw kata poso to kserete ... alla sto WoW eixa aniksei 2 account sinolo kai eixa paiksei US beta (opws kai arketoi mesa edw).
To proto to account to stamatisa giati to game itan farm farm farm mexri na ftaseis ta 60lvl opou ksekinouse to 40-man farming ... WOW TI OREO GAME SKOTONEIS NPC MERA NIXTA! To stamatisa kai edwsa to account se filo.
Meta bgikan ta BG opou iposxodan PvP me drasi kai noima (rofl). Deutero account agorastike, arxizoume ksana (se ekeini tin fasi eixa petixei ton Derek pou eixe arxisei wow kai liosame ena vradi mazi otan eixa paei Athens). E to BG apodixtike mega moufa ... den lew gia tin posi ora mporei na xreiasteis na peraseis mexri na mpeis sto BG mesa i alles malakies, alla gia to olo system. Toulaxiston otan den eixe BG ginontousan raids gia tin plaka enantia se capital cities tou antipalou faction, me apeiro gelio kai lag (e ok se 100 atoma + ola ta games exoun). Xwris noima vevea, alla toulaxiston eixe kai ebgazes gelio. Meta to Honor System (kata tin gnomi mou I PATATA gia apeirous logous) kai ta BG ... POU VLEPETE POIA EKTWS TON BG NA EXEI ACTION EKTOS APO TO GANKING TWN LOW LVLs ?

To matrix online vevea einai 10000000000000000000000000000000% xeirotero apo to wow kai to ka8e tetoiou eidous game ... aplws DEN mporw na paiksw poia se games me instances (vlepe Guild Wars, WoW, Everquest pou den exei kai pvp vevea).

Sorry alla to EvE den to parataw mexri na bgei ena game to opoio einai XWRIS INSTANCES, me eleu8eri agora kai tin eukairia na gineis apo to tipota ta panta kai apo ta panta to tipota.

Kai episis pisteuw pws atm ta atoma pou paizoun WoW kai den goustaroun EvE kala kanoun kai paizoun WoW dioti den iparxei apla stin agora allo kalo MMOG. En anamoni loipon.

Offline Ardenas

• Special User
    • View Profile
« Reply #21 on: December 28, 2005, 03:20:55 PM »
Kai episis pisteuw pws atm ta atoma pou paizoun WoW kai den goustaroun EvE kala kanoun kai paizoun WoW dioti den iparxei apla stin agora allo kalo MMOG. En anamoni loipon.

To EvE to dokimasa 14 meres pou htan to trial.. Re file  pragmatika den paleuetai to game... Poly argh anapty3h, panargo ta3idi anamesa se jumps gia liga ISK's quest. Eleos, na autoktonisw thelane? Gia an teleiwsw ena delivery q akoma to thymamai, eperepe na kanw 12 Jumps pou mono o xronos gia na apw htan 30 lepta.. mesa se auta ta 30 lepta den exeis tpt allo na kaneis.

Offline Bone_Co][ector

• Special User
    • View Profile
« Reply #22 on: December 28, 2005, 04:04:37 PM »
@ffgr: ta idia leme pano kato :P Ta bg exoun oli tin dinatotita na ginoun kati to super alla etsi opos eine twra apla den iparxi logos na paizeis.

@ardenas: to eve an kai eine ligo poliploko stin arxi tha deis oti den eine etsi opos ta les.To eve an asxolithis kanonika me ayto (14 meres trial pistepse me den vlepeis oute to 1% tis dinatotitas pou prosferei o kosmos tou) eine kalitero apo polla mmorpg ekei exw kai i eteria pou to anaptisi ine isos i moni pou apemine i opoia Sevete tous pelates tis kai de koitaei na tous ta faei me thn proti eykeria (bl. blizz , soe etc)

An ixa tin eykeria na xana arxiso to eve fisika kai tha to ekana xoris skepsh btw (o drazic exi merika ekatomiriakia kai ena mikro fleet sto alenia:P)alla exw xasei polla apo tote pou efiga , rp kai patches side kai den exo to kouragio na katso na ta mathw :P

O monos logos pou tha ithela kapote na xekiniso to matrix online (an kai de tha to kanw meta apo ayta pou akousa se ayto to trhead:P) eine gia na dw pos sinexizete i trilogia dld gia to lore part tou.

----

Offline SoSp

• Silver Ninja
  • Special User
  • Never sharpen a boomerang.
    • View Profile
    • SoSp's Portfolio (Not updated)
« Reply #23 on: December 28, 2005, 05:17:07 PM »
H CCCP ontws sevete tous pelates tis se ayto simfono. Mono to gegonos oti vgazei oloklhro expansion to opoio to dianemei tsampa einai arketo gia na to apodeixei ayto.

To provlima kat'eme me to eve htan/einai o exhs paragontas. Logw twn skills kai tis olh diadikasias tou training, oses ores kai na paizeis den prokeite na ftaseis se epipedo ayton pou pezei hdh p.x 4 mhnes prin apo sena. Den yparxei h dynatotita na katseis na lioseis p.x me tis wres gia na ftaseis ena paromoio epipedo. Apo tin stigmh pou ta skills einai orismena kai exoun sygekrimeno xroniko perithwrio.

Ayto to eniwsa me tin maza. Akoma kai otan eixa kataferei na parw to prwto mou cruiser kai eimoun etoimos kai gia bs eniotha poly pisw en sxesh me tous allous. Eidika an apofasiza na mpw twra tha einai san o Touta p.x einai 180lvl (me to lvl cap ateleiwto) kai egw 1lvl.

H Maza Solutions katafere, dinontas ena mikro boost sta melh ths, na kalypsei ligo ayth thn diafora. Parolayta einai etsi to perivallon tou paixnidiou kai to gameplay tou. Pou pantote tha meneis pisw.

To wow emena m'aresei giati m'arese poly to senario tou Warcraft 3 kai trailenomai otan zw skhnes apo ayto (p.x sto stratholm). Epishs pisteyw oti kapoia stigmh h blizz tha anoixei ta matia ths kai tha katalavei ton viasmo pou epefere sto game me ta bgs. Kathws epishs olo to game kalytereyei an exeis thn Maza.

Mono ena pragma mou leipei emena gia na agaphsw to WoW... guild PvP raids.

When the only tool you've got is a shotgun, all your problems start looking a lot like zombies.

Also, the cake is a lie!

Offline Ardenas

• Special User
    • View Profile
« Reply #24 on: December 28, 2005, 05:23:40 PM »
Sosp, exei poly dikio.. Auto de to eixa skeftei pote gia na to prosthesw sta arnhtika....

Telos pantwn, to na kaneis 15 Jumps gia mia apostolh opws kai na exei einai vareto. Eprepe na eixan epinnohsei enan tropo ta3idiou poly kalytero kai grhgorotero.. Isws kapoio Fast Forward.. ti na pw.. isws to Warp drive na htan thlemetafora opws to Jump.. Den 3erw..

SoSp, ama symmazeutoume me ZGna mou to thymitheis tha exei kai alla event polla. Mass PvP kai alla. Den tha meinei etsi h MAZA.

Offline SoSp

• Silver Ninja
  • Special User
  • Never sharpen a boomerang.
    • View Profile
    • SoSp's Portfolio (Not updated)
« Reply #25 on: December 28, 2005, 05:37:45 PM »
Sosp, exei poly dikio.. Auto de to eixa skeftei pote gia na to prosthesw sta arnhtika....

Telos pantwn, to na kaneis 15 Jumps gia mia apostolh opws kai na exei einai vareto. Eprepe na eixan epinnohsei enan tropo ta3idiou poly kalytero kai grhgorotero.. Isws kapoio Fast Forward.. ti na pw.. isws to Warp drive na htan thlemetafora opws to Jump.. Den 3erw..

Pio meta sto paixnidi perneis ta analoga mwds k.t.l kai pas sifounas. Ayto einai apo ta mikrotera sfalmata tou paixnidiou.

SoSp, ama symmazeutoume me ZGna mou to thymitheis tha exei kai alla event polla. Mass PvP kai alla. Den tha meinei etsi h MAZA.

Apo to keyboard sou...

When the only tool you've got is a shotgun, all your problems start looking a lot like zombies.

Also, the cake is a lie!

Offline FFGR

• The Gosu One
  • Insanity is a Bliss
    • View Profile
« Reply #26 on: December 28, 2005, 06:30:02 PM »
Kala, SoSp ton touta aston, mas exei faei olous laxano me ta sp pou exei, an kai den paizei pvp
kai o antagonismos prepei na einai panta oso dinaton megaliteros kai sinexismenos. to game apo arketa atoma xaraktirizetai san deuteri douleia ... oxi giati prepei na eisai online gia na anaptisetai o char, alla gia ton antagonismo, ston opoio prepei na eisai panta protos, opws kai stin ali8ini zwi ...