Καταρχήν , εχω τους 52.16 αυτή τη στιγμή ( GF4 Ti 4600 ) , και ότι μπορώ να παίξω είμαι μια χαρά. Χρειάζεται να αλλάξω τα drivers ; Έχουνε βγει μέχρι και 82.10 και ακούω γνώμες του τύπου ότι θα διαχειρίζεται καλύτερα τη μνήμη η κάρτα και άλλα τέτοια. Που καταλήγουμε ;
Δεύτερον , ποιος είναι ο ασφαλής τρόπος εγκατάστασης αυτών ; Uninstall τους προηγούμενους , safe mode , install τους καινούργιους ; Άλλος τρόπος ; Εγώ πάντα έκανα κατευθείαν install τους new one και δεν είχα πρόβλημα.
Τρίτον και ίσως πιο άσχετο με τα παραπάνω. Το μηχάνημα μου είναι : Athlon 2.6 , Gigabyte K7 , 512-333mhz , και η κάρτα που είπα παραπάνω. Αν πάρω μία 6600GT ( που έχω την εντύπωση κοστολογείται γύρω στα 200 Ε ; ) θα δω καμμιά διαφορά ; Ή επειδή γενικώς το σύστημα είναι παλιο οι διαφορές θα είναι απειροελάχιστες ;
Υ/Γ : Μην μου πείτε να βάλω παραπάνω μνήμη για καλύτερο , για ένα απίστευτα περίεργο λόγο τις 400αρες δεν τις χρονίζει σωστά και δεν τις δέχεται. 333άρες δεν μπορώ να βρω και όσες βρήκα δεν μπορούσα να τις settarw γιατί πολύ απλά δεν τις έβλεπε σε όποιο dimm και αν τις έβαζα ( έχετε γι'αυτο καμμιά ιδέα ; ).
thx.